KVS B.V. Zwolle

Katwolderweg 1
8041 AC Zwolle

T 038 - 4217417
E info@kvsbv.nl

Niets missen?

Volg ons op sociale media

De opdracht

Voor het gerevitaliseerde Topside building van de KLM is gekozen voor kwaliteit en duurzaamheid van Nederlandse producten in combinatie met bekende merken en klassiekers in een nieuw jasje. Een groot deel van de bestaande bureau- en conferentiestoelen zijn gerevitaliseerd in de bekende KLM-kleuren en er zijn vergaderstoelen geleverd die gemaakt zijn van PET-flessen.

Er is gekozen voor toekomstgericht werken waarbij een werkomgeving is gecreëerd die past bij de werknemers(werk)activiteiten en deze activiteiten zo goed mogelijk ondersteunt. In plaats van een inrichting te maken waarbij elke activiteit op één werkplek plaatsvindt is er een omgeving gecreëerd waarbij voor verschillende activiteiten verschillende plekken zijn gemaakt. Zoals bijvoorbeeld bellen, geconcentreerd werken en vergaderen. Zo kan zo goed en prettig mogelijk gewerkt worden op een plek die daarvoor ontwikkeld is. Onderverdeeld in Welcome, meet & Greet en Collaboration. Waar je ook in een KLM omgeving bent, overal zijn plekken om te ontmoeten, samen te werken en gasten te ontvangen. Voor rust, reuring, concentratie, creativiteit of bijvoorbeeld ontspanning. Er zijn goede fauteuils, maar ook volledig verstelbare werkplekken (400 st.)

Dit resulteert in effectieve, betrokken en gemotiveerde medewerkers, betere samenwerking en een duurzame werkplek die perfect passen bij de Winning Way of Working die de KLM wil creëren.

Deliverables
(zit) instructie
Adviseren
After sales
Akoestische oplossingen
Inhuizen
Inkoop
Inspireren
Installeren
Monteren
Opslag
Projectbegeleiding
Revitaliseren
Service