KVS B.V. Zwolle

Katwolderweg 1
8041 AC Zwolle

T 038 - 4217417
E info@kvsbv.nl

Niets missen?

Volg ons op sociale media

STRESS PREVENTIEVE, ERGONOMISCHE, FLEXIBELE EN AKOESTISCHE KANTOORMEUBELEN VAN MIKOMAX

Steeds meer mensen krijgen een burn out of raken overspannen. De grootste oorzaak hiervan is werkstress. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van gezond werken en stresspreventie op kantoor. Werkstress heeft diverse oorzaken en om deze te voorkomen kunnen wij u voorzien van een goed advies, dit advies moet worden ondersteund met een stress preventieve kantoorinrichting. Hier kunnen wij u bij helpen!

Voor een volledige kantoorinrichting tot één enkel kantoormeubel bent u bij Mikomax aan het juiste adres. Ons assortiment bestaat uit ergonomische, akoestische, comfortabele en flexibele kantoormeubelen die goed aansluiten op de verschillende oplossingen om werkstress te voorkomen. Kantoormeubilair voor het inrichten van een vergaderruimte, directiekamer of flexibele werkplek. Mikomax biedt een betaalbare oplossing voor elke omgeving. Aangepast aan de wensen en behoeften van de gebruikers en volledig afgestemd op het moderne werken van nu.

Het ergonomische kantoormeubilair van Mikomax is eigentijds en dynamisch. Dit zie je terug in de speelse bureautafels, flexibele vergaderplekken en opvallende collectie softseatings. Met keuze uit de mooiste, duurzame materialen en stoffen, passen de meubels in iedere kantoorinrichting. Creëer een dynamische werkplek met uitgebreide vergaderoplossingen, in hoogte verstelbare bureautafels en opvallende stoelen. Kantoormeubilair hoeft helemaal niet saai te zijn en dat bewijst Mikomax met haar collectie kantoormeubels.